dilluns, 15 de març de 2010

Melodrama a Luz de Gas

Melodrama @ Luz de Gas

Ja fa un parell de "dillunsos" que estava repassant al Reader l'agenda de concerts de Barcelona quan hi vaig veure escrit "Melodrama a Luz de Gas el 5 de març presentant el seu nou disc DILLUNS A TÀNGER". Vaig assegurar-me que fossin els Melodrama que jo conec i que havia vist ja feia un parell d'anys quan celebraven els 30 31 anys a Razzmatazz, i de cop em van entrar moltes ganes de tornar-los a veure i escoltar.

Ràpidament em vaig posar en contacte amb el meu contacte i divendres passat a les 9 ja hi érem! El concert genial, com sempre! Tenia ganes d'escoltar-los i ara encara en tinc mes, mentre segueixo a l'espera d'aconseguir el disc i poder-lo disfrutar. Clar que de moment tinc el vinil dels Grandes Fracasos però l'evolució de les tecnologies m'ha deixat sense "toca discos" i no se com fer-ho per escoltar-lo...

A la foto els germans Olivé a primera línia de l'escenari. Jugant amb les llums de l'escenari i aprofitant l'ISO 3200 en va sortir més d'una de maca. Podeu veure l'album sencer en aquest enllaç.

4 comentaris:

Amapola Domingo ha dit...

ja tinc el disc per tu ;)

T6 ha dit...

com moles Amapola! :D

Anònim ha dit...

JA HEM VIST LES FOTOS. MOLTR BONES. GRACIES.
ESPERO QUE EL CD NO T'HAGI DEFRAUDAT.

TONI(MELODRAMA)

T6 ha dit...

Gràcies Toni! El concert va ser genial i el disc encara no l'he recollit :P Però tinc moltes ganes d'escoltar-lo ja! Una abraçada!

Publica un comentari a l'entrada