dijous, 11 de març de 2010

Més de la nevada...

Torre Mapfre i neu

No és habitual que nevi a Barcelona, per començar. La última que recordo a la capital va ser un cap de setmana abans de l'any 2000 i va ser poca cosa. Ja feina unes setmanes que en arribar a la feina, uns floquets de neu em van sorprendre però van ser també poca cosa. El que va passar dilluns realment és un fet molt poc habitual, i encara menys habitual va ser que ens desallotgessin de la feina i no haguéssim de tornar fins dimecres! :)

Gràcies a aquesta excepcional situació, em vaig equipar per sortir al carrer i fer alguna foto. Vaig escollir les sabates equivocades (a hores d'ara encara deuen estar humides de la d'aigua que van arribar a absorbir), vaig agafar la càmera, el trípode i un flash, i vaig passar pel basar xino a buscar tres coses: un paraigües, no per a mi sinó més aviat per protegir la càmera, un paquet de mocadors de paper ja que no en quedaven a casa i amb la que queia necessitaria assecar l'objectiu i la càmera més d'una vegada, i un rotlle de cinta adhesiva amb la que pretenia enganxar el paraigües al trípode per a protegir la càmera. Aquesta última adquisició però, que la vaig fer dient-me "després no ho tindràs i diràs que t'hauria anat bé", finalment no va acabar servint per res.

La meva intenció doncs, era arribar a la platja i veure la sorra blanca. Pel camí però, em vaig trobar amb uns porxos perfectes, al costat de les torres Mapfre, que gràcies a la protecció de la pluja/neu que em brindaven, van esdevenir un racó perfecte per a captar les volves de neu! Així que vaig deixar la càmera sobre el trípode resguardada del mal temps, mentre aguantava el flaix SB-900 amb la mà i disparava la càmera amb el comandament per infrarojos. Per a fer aquesta foto, el flaix nu estava a uns 2 metres a l'esquerra de la càmera i a màxima potència. La foto final està tractada amb Lightroom i posteriorment amb Photoshop. En breu espero pujar-ne alguna altra de la nevada!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada