dimarts, 20 d’abril de 2010

(Abans de la) Trobada sota la pluja

Abans de la trobada

Per ahir havien anunciat pluja cap a últimes hores de la tarda. Al matí va fer bon temps i ningú ho hauria dit, però a mitja tarda s'acostava un cel fosc d'aquells que anuncien una bona tormenta i jo l'estava esperant. Primer van caure algunes gotetes, poca cosa, però després va començar a tronar i, finalment, va començar a ploure bastant fort, així que vaig anar a buscar la càmera i vaig tornar a baixar al carrer tot esperant trobar alguna escena de pluja interessant. Va durar poquet però va ser intens, vaig fer menys de 20 fotos però la fortuna em va somriure (he trepitjat 2 caques de gos en 2 dies i diuen que porta sort) i en poca estona vaig presenciar una escena interessant sota la pluja.

Quan plou, la majoria acostumem a tirar pel dret i no fixar-nos en el que ens envolta. Així que ahir vaig posar-me a l'altre bàndol, fent d'observador no observat. La gent corre i s'amaga als portals tot vigilant no mullar-se, és curiós veure què fan les altres persones alhora que em sentia ben còmode ja que ningú m'observava a mi. Aquesta imatge doncs, és la prèvia a l'escena. No va ser una escena espectacular ni res fora de l'habitual, excepte pel motiu que acabo d'explicar, perquè són coses que passen al nostre costat i no hi parem atenció, però quan les veus et fan somriure.

Demà doncs, us ensenyaré el desenllaç, la trobada sota la pluja. Així que us deixaré amb la intriga perquè torneu per veure la següent imatge. Si no us la voleu perdre, podeu subscriure-us al bloc de diferents maneres que trobareu explicades a la nova secció Segueix-nos

Per cert, ja formem part dels Barcelona Photobloggers, cosa que em feia molta il·lusió. Si els visiteu hi podreu trobar molta informació relacionada amb la fotografia i una pila de fotoblocs molt interessants.

I avui us deixo amb en Frusciante!

2 comentaris:

Hellag ha dit...

ficou fantástica esta foto! a chuva dá um ambiente fabuloso! :)

T6 ha dit...

muchas gracias Hellag! :)

Publica un comentari a l'entrada