dijous, 1 d’abril de 2010

7:55 AM

7:55 AM

Despertar-se a les 6 del matí, tot i estant de vacances, també té coses bones. No ha estat només per ganes, però la idea de buscar algun racó on veure la sortida del sol m'ha donat la força suficient per a sortir del llit, i més després dels dies tan bonics que està fent. Qui ho diria que fa tan sols tres setmanes que va nevar...

Així doncs, feta la feina a les 7 em dirigia cap a buscar aquest lloc. La meva idea era l'hotel vela  (al qual no li tinc massa simpatia), per a veure com es reflectia el primer sol del dia sobre la seva cara. Tornant per la Ronda Litoral però, no sabia si pujar cap al Castell de Montjuïc per veure'l des de dalt juntament amb el port o bé anar-hi directament. Al final, ni l'una ni l'altra. Després d'unes quantes voltes he fet una breu paradeta a la platja de la Barceloneta on he pogut treure unes bones vistes de la sortida del sol i algunes també de l'hotel vela, tot gaudint de la D90.

La foto, mostra un degradat de la llum perfecte sobre el cel i l'aigua. Sobre el sol s'ha aplicat un pinzell d'ajust per a disminuir l'exposició i baixar un pèl de contrast per a equilibrar-ho amb la resta. La barqueta i les suaus ondulacions del mar em transmeten la sensació de tranquil·litat que hi havia a la platja aquest matí, cosa que convé acompanyar amb aquesta cançó (bonica versió de Beatles per tot un mestre):
I mentre l'escolteu, aquí podeu veure la imatge en gran.

1 comentaris:

Amapola Domingo ha dit...

Preciòs :) Una gran idea d'un gran home.

La sortida del Sol és poesia.

Un petó T6, després de la SS ens veiem!! :)

Publica un comentari a l'entrada