dissabte, 17 d’abril de 2010

Dissabte al matí...

Cactus & flowers

Us presento algunes de les nostres plantes i com ens les vam trobar fa uns quants dissabtes (com avui), al despertar-nos. Doncs estaven esperant rere les cortines, la seva sessió diària de solàrium, cosa que entre setmana no podem veure mai perquè marxem abans que surti el sol. Bé, potser no seran unes plantes espectaculars però els hi tenim "carinyo", i al nou pis han trobat un lloc perfecte per a prendre el sol i créixer sense parar.

Els dos cactus (d'esquerra a dreta, 2on i 4t test), van venir de República Txeca dins la meva maleta a l'octubre de 2008. Al principi n'eren tres però un va morir. El de la dreta també va estar-hi a punt, és per això que està corbat, però amb l'arribada de l'estiu l'any passat, es va salvar. No havien crescut quasi des que van arribar, però al seu nou lloc estan creixent de forma espectacular (comparant amb el que havien fet fins ara), i ara comencen a treure ramificacions! El primer de la dreta és un regal d'un bon cuidador de cactus i m'agrada perquè és un cactus sense punxes (aquells punxeguts els detesto), i la tercera planta no sé com es diu tot i que n'hi ha moltes a Barcelona, però n'havíem tingut una a l'altre pis que s'havia quedat sense flors en poc temps i després va morir, però aquesta, gràcies al sol i al bon tracte que li donem també està més feliç que mai, cosa que ens fa estar-ne orgullosos.

Tornant a l'escena, encantat per la llum i el joc d'ombres i contrastos que es feia amb les cortines, vaig sucumbir a la temptació de la que ja us he parlat de fer un HDR. Vaig posar el trípode, vaig recrear-me una mica a enquadrar bé, i vaig fer-ne unes quantes tomes. Malgrat tot, no hi vaig posar prou atenció, ja que podria haver girat el test de l'esquerra perquè no es veiés l'etiqueta del test, i girar també una mica el segon cactus per l'esquerra, perquè tal com està de perfil no se li veu res. Però bé, quan me'n vaig donar compte, el sol ja havia pujat i l'ombra de la barana ja no es projectava dins de casa. És el que té la fotografia, que si trobes un moment de llum solar que t'agrada, t'has de donar una mica de pressa perquè sinó s'escapa en un obrir i tancar d'ulls.

M'agraden els dissabtes, i és perquè puc veure la llum de primera hora del matí per primer cop a la setmana! Espero que avui faci bon temps i bon dissabte a tothom!

1 comentaris:

Raül ha dit...

Bones plantes T6!
Ets tot un cavaller, està clar!

Publica un comentari a l'entrada