divendres, 30 d’abril de 2010

El Koaleta de Ferro

IRONKOALA

Aquest és el Koala, és un dels ideòlegs i fundadors del Koala's Team i un dels 4 valents que demà faran tot el que puguin per arribar a Roses fent un triatló molt especial... L'IRONKOALA!

Mig adormits a les 6:49 del matí nedaran 4.000 metres a la platja del Bogatell. Tot seguit agafaran les bicicletes i pedalaran 180 kms fins arribar a Portbou, per acabar calçant-se les bambetes i fer el que més els agrada, córrer 50 kms fins a Roses.

Ben segur que en la faran grossa, pararan a tots els bars que trobin i qui sap quan arribaran, però la gesta serà enorme. No han entrenat, no els agrada massa nedar i mai han fet cap triatló, i això és un motiu de més per no perdre's ni un dels seus passos. Així que ja ho sabeu, des de la sortida del sol de demà, dissabte 1 de maig, podreu seguir tot el que fan a la pàgina web www.koalasteam.com/ironkoala/ i a l'enllaç que teniu aquí dalt del bloc!

4 comentaris:

Raül ha dit...

:_( llagrimeta

Anònim ha dit...

tu mateix nanu, tal dia com demà,de fa uns anys, ja vas pillar catxo, intenta no punxar i recorda q si et fas mal mi pixaré a sobre pq et piquin les farides. Aneu alerta!!! (ARIADNA RACERO, LA GERMANA DEL KOALA, MANDA HUEVOS....el més fort és q em dedico a l educació aquàtica i 4000m al mar és quasi impossible x algú amb aquest camots)

Anònim ha dit...

JO ja no se que pensar de aquests agosarats i arriscats xicots, però els desitjo molts ànims, sort i salut a tots. LMM del Koala

T6 ha dit...

weeeeno familiars del Koaleta, sembla que el nano ha tornat sa i estalvi! si de petit l'haguéssiu tirat a la marmita com l'obèlix potser ara ja se n'estaria! :D

Publica un comentari a l'entrada