divendres, 16 d’abril de 2010

House in the park

Woodhouse in a childpark

No se si ha quedat clar encara, però m'encanten els HDR, i quan em trobo una situació d'on en vull fer una foto on hi ha un gran contrast, no puc evitar posar el Bracketing de la càmera nova... Vaja, com un nen petit amb sabates noves! :)

Així que vam arribar a Sitges el passat diumenge (quan encara feia sol i bon temps), i vam aparcar a prop d'un parc infantil. Al bell mig hi havia aquesta caseta, a la qual s'hi pujava per la corda que podeu veure. No vaig resistir la temptació d'entrar-hi i observar que era ple de "grafittis" per dins. Jo pensava que els nens al parc jugaven amb la pala i el rasclet, i ara sembla que porten un rotulador permanent sota el braç! :P

La foto està processada amb Photomatix en HDR i després tractada en Lightroom. Vaig estar pensant en posar-hi alguna textura per sobre però al final no m'hi vaig aventurar... i ara ja és divendres i toca descansar! Bon cap de setmana!! 

Per cert, no se si ho heu vist encara, però a la part superior dreta del bloc, hi trobareu una casella on podeu posar-hi el vostre correu electrònic, i rebre totes les actualitzacions del bloc per e-mail. Proveu-ho, així no us perdreu cap foto! :)

2 comentaris:

Raül ha dit...

Nano pensava q ho havies xupat del google.
Que n'aprenguin!!!

Amapola Domingo ha dit...

cada dia mé crack eh tu!!

Publica un comentari a l'entrada