dimarts, 6 d’abril de 2010

La Rotonda

HDR Balcony

Ahir al 3/24 parlaven de La Rotonda, l'emblemàtic edifici de la cantonada d'Avinguda Tibidabo amb el Passeig Sant Gervasi. Mentre dinàvem lluç a les 7 de la tarda va sortir a les notícies aquest vídeo en que parlaven sobre l'estat ruïnós de l'edifici, i aleshores me'n vaig adonar que era l'edifici d'una de les meves fotos més visitades al flickr. Ja que ahir en vaig sentir a parlar i és una foto que m'agrada, penso que és una bona elecció per a donar la benvinguda al domini .com d'aquest bloc. D'ara endavant, tal com podeu veure al títol, ens trobareu a www.t6pksphoto.com!

La foto la vaig fer el 8 de febrer anant cap a visitar el Museu de la Ciència. En aquell moment hi havia una llum interessant per l'època de l'any. Potser no m'havia fixat en aquest edifici fins aleshores, però em va cridar l'atenció per la seva decoració i, sobretot pel seu estat, em va semblar un lloc ben adient per a gravar-hi unes escenes per pel·lícula de por.

No vaig fer-li massa cas a la foto fins que la vaig veure en pantalla, aleshores em va cridar l'atenció. En aquells moments estava fent els primers HDR's i havia descobert unes textures molt interessants d'un usuari de flickr, leschick, així que vaig aplicar tots aquells coneixements a la imatge per treure-li profit. Cal dir que potser avui ho hauria fet diferent, potser hauria retallat la imatge o l'hauria pres d'una altra manera, o potser ni l'hauria pres ja que últimament tinc tantes fotos que miro de fer-ne poques. De totes maneres, segueixo estant-ne orgullós i m'agrada que formi part de les meves imatges més visitades. Fa un any aproximadament, la imatge també va ésser publicada a Breathtaking photos.

5 comentaris:

Ainara ha dit...

Interesante ventana, y para ser un HDR, esta muy bien editada, me gusta :)

T6 ha dit...

Gracias Ainara!

Gemma ha dit...

És una de les meves hipermegafaves del teu photostream...
Endevino que si l'edifici no estigués en aquest estat tant deplorable no tindríem ni foto ni màgia de la foto... Però que el recuperin, imperativament!
Muà!

Amapola Domingo ha dit...

3/24 moooolt bona niiit ja hi som tots.

La Rotonda Barcelona ha dit...

Aquest edifici es veu afectat per un pla urbanístic que preveu l’enderrocament del 80% seu volum original, modificant-li la seva fisonomia original.
La notícia del 3/24, no explica clarament, que el malestat del edifici, es degut a que la promotora Nuñez y Navarro, l'ha deixat degradar-se per a poder justificar la seva gran operació especulativa.
Els veïns no volem permetre-ho i hem montat la Plataforma La Rotonda.
Estem recollint firmes i expliquem amb més detall el projecte a:

Web: http://www.larotondabarcelona.com/

Microdocumental:La rotonda Terminal YouTube Video

Gràcies per la vostra col·laboració.

Publica un comentari a l'entrada