divendres, 2 d’abril de 2010

Barquetes

Alt contrast

Una altra imatge de primera hora, aquesta ja una mica més tard, 8:03. La força del sol quasi que no em deixava ni veure-hi pel visor i no m'hi he pensat massa en tirar: 1/2000 i f10. El sol baix marcava subtilment els perfils de les barques aparcades i és el que volia capturar. Ha estat la última foto del "madrugón" i sincerament, no pensava que en sortís res de bo, però quan l'he vist en pantalla m'ha agradat. Aplicant-hi una mica de LR3, ha reaparegut informació de les ombres i del reflex del sol, alhora que he comprovat el fantàstic funcionament de la reducció de gra. Crec que és un bon exemple d'alt contrast! :D

Me'n vaig a dormir i demà no em llevaré aviat, estem els dos de VACANCES!


(En gran podreu veure els detalls de les ombres)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada