dijous, 22 d’abril de 2010

WOWkeh!

WOWkeh!

Estic fascinat amb el 70-200 que m'ha deixat en Pep! Divendres hi ha un concert on aniré a fer fotos (ja us n'assabentareu més endavant) i li he demanat l'objectiu per fer alguna cosa millor. Ell bonament, me l'ha deixat ja i fins dilluns, perquè el pugui anar provant.

Mai n'havia tingut un d'aquests i ja fa temps que el tinc a la llista de desitjos. Quasi no he tingut temps per provar-lo però ja m'ha agradat... penso que el faria servir potser per a coses molt concretes però és molt interessant i el bokeh... m'ha fascinat! L'obertura tan gran a 2.8 deixa un desenfoc i un bokeh genial!

A la foto com podeu veure, el manillar d'una bicicleta del Bicing, il·luminat pel fanal més proper, amb un impressionant bokeh de fons!

Vinga doncs, ja és dijous i s'acosta divendres... bon dia a tothom!

2 comentaris:

Raül ha dit...

Em recorda a una foto de la porta del cel amb llums darrera un vidre moll :) Espero que hi tornem enguany!

T6 ha dit...

yeah, jo també espero tornar-hi, i aquesta vegada m'apuntaria a nar-hi caminant! m'has donat una idea, pujaré aquella foto en breu!

Publica un comentari a l'entrada