dijous, 6 de maig de 2010

Hanging shoes

Hanging shoes

No sé perquè hi ha gent que es dedica a penjar sabates en els cables que creuen els carrers, i tampoc és que es vegi molta gent caminant descalça, però sembla mentida la quantitat que n'hi ha pertot arreu...

La primera vegada que ho vaig veure va ser a la pel·lícula Big Fish, abans que en Burton s'estanqués a fer pel·lícules similars amb els mateixos actors de sempre. El protagonista arriba a un poble on els seus habitants viuen convençuts d'estar en el millor lloc del món. Tal és la convicció d'aquests ningú porta sabates perquè ja no necessiten anar enlloc més, així que les tenen penjades a l'entrada del poble. És una de les meves pel·lícules preferides (alhora que detesto el que està fent actualment el director), i us recomano que la veieu.

Així doncs, tornava cap a casa i en un carreró vaig veure les sabates del centre de la foto. El que em va cridar l'atenció però, va ser la composició amb el color lilós del cel, les llums del carrer, i les sabates al bell mig de tot. Vaig tornar-hi amb el trípode esperant captar l'escena, però el que vaig aconseguir captar encara va ser millor. Una d'aquestes coses inesperades que passen i que no es poden controlar, enmig de l'exposició un ciclista va passar per davant de la càmera tot deixant l'estela dels seus llums i un rastre fantasmagòric. Ni que ho hagués volgut hauria quedat tan bé, i al final una fotografia que hauria pogut ser totalment irrellevant va acabar tenint un sentit. Així doncs, aquí la teniu!

I algú de vosaltres sap perquè hi ha sabates penjades al carrer?

Per cert, ja ens podeu seguir a Facebook!

4 comentaris:

Xavier Martorell ha dit...

Ostres Joan, jo crec que està clar, sols cal conèixer els Koales més frikis, el dia que es passin (més) de rosca, aleshores cal penjar les bambes ! Bona foto nen.

T6 ha dit...

Jaja, bona idea! Passa que potser després agafen el neopreno o la bici ara que ja són Ironkoales... :S

Pere ha dit...

Umm.. algún em va dir una vegada que a algún país, ara no recordo quin, els llocs on penjaven bambes o sabates indicaven punts de trobada de traficants.. Bé, no sé si es cert o no, però cada dia en veig més!
Salut!

T6 ha dit...

Jaja, miraré pels voltants a veure si hi ha activitat sospitosa... l'altre dia vaig veure un altre parell de sabates i vaig poder comprovar que no eren parella! :D

Publica un comentari a l'entrada