dijous, 14 d’octubre de 2010

Lili: El salt


Avui us presento a la Lili, la nostra gosseta. Va venir a viure amb nosaltres a finals del mes de març. Per algun motiu que desconeixem, havia estat abandonada i al febrer d'aquest any va arribar a la Protectora de Mataró. Tot i que va estar ben cuidada, estava molt primeta, va estar malalta (els gossos agafen el que en diuen la tos de les gosseres, que és una malaltia respiratòria que contrauen fàcilment per contacte amb d'altres gossos) i no tenia tota l'atenció que tot animal domèstic es mereix. Com ella n'hi ha molts d'altres que han estat adoptats, mentre que el nombre d'abandonats creix dia a dia a un ritme esfereïdor.

És una joia de gosseta tot i que un xic nerviosa. Li agrada que juguin amb ella, córrer per la muntanya, perseguir-se amb d'altres llebrers del parc, que li facin carícies i sobretot, atrapar la seva pilota.

Per tot això que us explico, penso que abans de comprar cap gos, tothom hauria d'acostar-se a una gossera i veure el que hi ha. I hi trobarà una pila d'animals que estaran desitjant un amo que els hi presti la seva atenció i un lloc calent on dormir. Molts no ho aconseguiran i el que trobaran al final és un camí que cap d'ells es mereix. Per sort, la nostra bestiola ha trobat un altre camí i estem tan  orgullosos de saber que l'hem salvat com ella feliç d'estar amb nosaltres, i cada dia ens ho demostra.

A la foto la podeu veure en acció. Es torna boja perseguint la seva pilota, corre com una desesperada i quan la té a davant fa un salt per atrapar-la. Just estava provant l'enfoc de l'objectiu que em va deixar en Tiziano Mulas, i va ser genial poder comptar amb una model que es mogués a tal velocitat.

Us deixo aquí l'enllaç a la galeria sencera, i si us hem fet pensar en adoptar un gos o si almenys us hem despertat la curiositat, penso que us pot interessar conèixer la problemàtica dels llebrers al nostre país, així que us deixo un enllaç i un altre enllaç.

1 comentaris:

Gina Lis ha dit...

Quina foto més guapa!!!!

Publica un comentari a l'entrada