dijous, 24 de febrer de 2011

El Primer Any


Doncs avui fa un any que en un moment de relax aquest bloc es va fer realitat, i avui encenem una espelma per a celebrar-ho amb tots els que ho heu fet possible. Més de 3.000 visites de 48 països diferents, enllaçats a Barcelona Photobloggers i a Espai Fotogràfic, esponsoritzant i esponsoritzats per Koala's Team, participant al projecte Mirades.org... són algunes de les coses que mai hauríem imaginat i que s'han fet realitat durant aquest temps. I ara què farem? Doncs seguirem amb aquest esperit i ho millorarem per a estar-ne encara més orgullosos d'aquí un altre any.

Volem donar-vos les gràcies tant als que ens heu visitat en algun moment com als que ens seguiu regularment, als que ens enllaceu i als que ens heu enllaçat, als que llegiu això ara, i als que ho llegireu, i us animem a seguir passant per aquí on hi sereu ben rebuts!

Moltes gràcies a totes i tots!


4 comentaris:

Lluís Lleida ha dit...

Moltes felicitats! Bona feina la que feu.
Se que tenim pendent parlar d'un tema... Vaig de cul. Per cdert, necessitem un fotógraf com vosaltres a www.experiencia4000.com. Us motiva fer un 4000 als Alps? Parlem-ne!

Mª Mercè ha dit...

moltes feliçitats als artistes de aquet bloc, esperu veura mes fotos tan boniques con les que
feu, i fins i tot esperu veura la foto amb dues
espelmes, una braçada.

cristina ha dit...

felicitats!! una bona foto per celebrar-ho!
salut

T6 ha dit...

Moltes gràcies a tots pels vostres comentaris i ànims!

Publica un comentari a l'entrada