divendres, 6 de maig de 2011

In Albis


República Txeca, desembre de 2010: Dies de mal temps, fred, pluja i finalment, neu. Passen setmanes així, però a la fi el sol es deixa veure, els seus raigs despunten i el moment esperat arriba. La calma enmig de la tempesta, el sol crea ombres, reflexos, contrastos, i deixa apreciar tot el que s’ha anat formant en la grisor. El paisatge ha canviat radicalment, ara tot és blanc i només alguns detalls permeten reconèixer el lloc.
Tot és nou, tot ha canviat, i el fotògraf, fascinat, troba la bellesa en els detalls de les coses més senzilles, que ara són tot que la nevada ha deixat descobert. És un moment únic, i en qualsevol moment pot tornar a canviar.
IN ALBIS doncs, és un recull d’aquests petits moments que pretenen transportar a l’espectador en un petit parèntesi de reflexió enmig d’aquest món on tots els canvis s’esdevenen de manera tan vertiginosa.
Avui s'innaugura l'exposició In Albis i es podrà veure fins al 27 de maig dins d'Enfocat al Gòtic, un recorregut fotogràfic per 18 botigues del barri Gòtic i que acaba amb l'exposició Contrast dins el Pati Llimona.


In Albis - Joan Torrens
Farmàcia Regomir
Pl. Regomir, 3
Del 29 d'abril al 27 de maig
De dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 i de 16:30 a 20:30
Dissabtes de 9:00 a 14:00
Mapa


Trobareu tots els detalls de les exposicions en aquest enllaç i en aquest esdeveniment de Facebook.

1 comentaris:

Adalweis ha dit...

Hola,

Va estar veient les teves fotos a la Farmàcia Regomir. Els detalls estan molt bé, m'agraden. Enhorabona,

Regina

Publica un comentari a l'entrada