Segueix-nos

Si t’agrada aquest bloc, ens agradaria molt que el segueixis per a no perdre’t ni una sola entrada. Pots visitar-lo cada dia o bé subscriure’t-hi. En aquest cas, et proposem dues maneres de fer-ho:

Per correu electrònic 

Ràpid i fàcil. Infrodueix el teu correu electrònic a la casella de més avall. Rebràs un correu a la teva bústia amb un enllaç per a confirmar la subscripció. Un cop acceptat, rebràs per correu electrònic totes les entrades noves al bloc.

Introdueix la teva direcció de correu electònic:

Desenvolupat per FeedBurnerMitjançant un lector de feeds

Si acostumes a fer servir un lector de feeds, aquí tens l’enllaç per subscriure’t-hi.

Subscriu en un lector de feeds

Si no fas servir cap lector de feeds, o bé no saps ni de què estem parlant, per explicar’t-ho tenim la Wikipedia. Nosaltres només et direm que és una manera de poder seguir molts blocs com si es tractés d’un programa de correu electrònic, rebràs totes les noves entrades del bloc com si fossin correus electrònics de manera que no hauràs de recordar quina va ser la última que vas llegir, a més de que no te’n perdràs cap. Existeixen molts lectors de feeds, però si no saps quin escollir nosaltres et recomanem Google Reader i hi podràs accedir fent clic a l següent enllaç:

A Facebook 
Ara també ens pots seguir a Facebook, des d’on rebràs totes les actualitzacions. Segueix l’enllaç i t’hi podràs subscriure fent clic a M’agrada